Pentru papricas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru papricas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Puiul si ceapa se inabusa in 75 g untura si 75 ml apa. Vasul se acopera si se fierbe inabusit. Cand carnea este aproape inabusita se adauga boia, faina dizolvata in 50 ml apa rece, continuand fierberea cca 5 minute. Se adauga smantana si se fierb impreuna cca 8 minute, apoi se scot bucatile de carne si se paseaza sosul peste ele.
Papricasul cu carne de pui se serveste cald, cu garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
Am ajuns sa fac acest tort ca de mult sta la favorite, reteta este a Timeei si este atat de bun, bezeaua de nuca face totul....
Tort cu bezea de nuca si cafeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj