Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se a
Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se amesteca usor, ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga apoi restul de lapte, carnatii taiati felii, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Se lasa papricasul sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand.
Se serveste impreuna cu mamaliguta.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui
Pentru aluatul de foietaj am folosit reteta Ruxandrei http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Este foarte...
Triunghiuri cu ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa