Papricas de carnati

Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carnati afumati
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se amesteca usor, ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga apoi restul de lapte, carnatii taiati felii, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Se lasa papricasul sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand.


Se serveste impreuna cu mamaliguta.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Mihai, 18 ani

Cadou dulce pentru o frumoasa varsta, pentru un nou drum in viata.....La multi ani Mihai !  Daca Mihai este baiatul...

Desert tort Mihai, 18 ani
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea