Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana c
Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana cand capata o culoare aurie, turnam apa si cand aceasta fierbe, presaram peste ea boia de ardei.
Turnam apa, cat sa acopere carnea, punem un capac vasului si fierbem totul la foc domol.
Cand este aproape gata condimetam cu sare si piper.
Dupa ce carnea a fiert adaugam o jumatate de pahar de smantana cu care o mai fierbem pana da in clocot de 2-3 ori.
Se serveste cu galuste.
Alte retete mincare recomandate
Musaca de vinete
Piept de pui
Iahnie de fasole
Blat pufos de vanilie,crema fina de ciocolata alba si mure si glazura de ciocolata,un deliciu!Pentru crema m-am inspirat de...
Prajitura cu crema de mureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj