Papricas de pui

Se taie carnea in bucati care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi se adauga putina boia de ardei dulce. Se pune faina, se stinge cu apa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • o ceapa
  • 2 linguri de unt netopit
  • sare
  • o lingurita de faina

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi se adauga putina boia de ardei dulce. Se pune faina, se stinge cu apa cit sa acopere, se adauga sare si se da la cuptor sa fiarba incet. Separat, din faina, 1 ou, o lingurita de unt si o lingura de apa se pregatesc galustele. Din aluatul moale, se ia cite o lingurita si se fierb galustele in apa clocotita si sarata. Cind galustele au crescut si sint fierte, se iau cu spumiera si se pun in sos. Se mai lasa sa clocoteasca 5 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...