Papricas de pui

Se taie carnea in bucati care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi se adauga putina boia de ardei dulce. Se pune faina, se stinge cu apa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • o ceapa
  • 2 linguri de unt netopit
  • sare
  • o lingurita de faina

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi se adauga putina boia de ardei dulce. Se pune faina, se stinge cu apa cit sa acopere, se adauga sare si se da la cuptor sa fiarba incet. Separat, din faina, 1 ou, o lingurita de unt si o lingura de apa se pregatesc galustele. Din aluatul moale, se ia cite o lingurita si se fierb galustele in apa clocotita si sarata. Cind galustele au crescut si sint fierte, se iau cu spumiera si se pun in sos. Se mai lasa sa clocoteasca 5 minute.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Sărmăluțe în foi de viță

Cum sa nu-ti placa asa bunatate de sarmale ? :X Si daca-s preparate si la multicooker, reusita este garantata ;)

Sărmăluțe în foi de viță
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa