Papricas de pui picant cu masline

Mod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa puti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrendiente:
  • carne de pui (ce are fiecare prin casa)
  • 3 cepe potrivite
  • 2-3 linguri de chili
  • 2-3 linguri de bulion
  • o capatana usturoi
  • masline 150-200g
  • delikat
  • patrunjel tocat marunt
  • Ingrendiente pentru galusti:
  • 3 oua
  • o lingura sare
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Mod de preparare:

1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ;

2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert;

3. Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina cat sa devina o compozitie mai consistenta, nu trebuie sa fie nici prea moale si nici prea tare, trebuie sa fie ca o smantana un pic mai groasa.

4. Se adauga cateva lingurite de chili pentru cine il vrea mai picant, si cateva linguri de bulion, ii da un gust mai bun, o aroma mai buna.

5. Se adauga cu lingura din compozitia de galusti, in papricasul care fierbe.

6. Am adaugat si maslinele peste papricas si-l mai lasam inca 5-10 minute sa scada sosul, punem si patrunjelul tocat.

Reteta propusa de Vicky81.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii