Papricas de pui picant cu masline

Mod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa puti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrendiente:
  • carne de pui (ce are fiecare prin casa)
  • 3 cepe potrivite
  • 2-3 linguri de chili
  • 2-3 linguri de bulion
  • o capatana usturoi
  • masline 150-200g
  • delikat
  • patrunjel tocat marunt
  • Ingrendiente pentru galusti:
  • 3 oua
  • o lingura sare
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Mod de preparare:

1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ;

2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert;

3. Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina cat sa devina o compozitie mai consistenta, nu trebuie sa fie nici prea moale si nici prea tare, trebuie sa fie ca o smantana un pic mai groasa.

4. Se adauga cateva lingurite de chili pentru cine il vrea mai picant, si cateva linguri de bulion, ii da un gust mai bun, o aroma mai buna.

5. Se adauga cu lingura din compozitia de galusti, in papricasul care fierbe.

6. Am adaugat si maslinele peste papricas si-l mai lasam inca 5-10 minute sa scada sosul, punem si patrunjelul tocat.

Reteta propusa de Vicky81.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...