Papricas de vitel

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga boia de ardei, bulionul subtiat cu apa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingura bulion
  • 2 linguri untura
  • sare
  • Pentru galuste:
  • 1 lingura unt sau
  • untura
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura apa
  • sare.

Mod de preparare

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri.  Cand ceapa s-a  ingalbenit, se adauga boia de ardei, bulionul subtiat cu apa si cei doi ardei grasi. Se pune zeama de carne sau apa, atat cat sa acopere carnea. Se da la cuptor sa fiarba acoperit.


Papricasul de vitel se serveste cu galuste de faina.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si fructe confiate

Foarte usor de facut si foarte buna!

Prajitura cu iaurt si fructe confiate
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa