Papricas de vitel

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga boia de ardei, bulionul subtiat cu apa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingura bulion
  • 2 linguri untura
  • sare
  • Pentru galuste:
  • 1 lingura unt sau
  • untura
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura apa
  • sare.

Mod de preparare

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri.  Cand ceapa s-a  ingalbenit, se adauga boia de ardei, bulionul subtiat cu apa si cei doi ardei grasi. Se pune zeama de carne sau apa, atat cat sa acopere carnea. Se da la cuptor sa fiarba acoperit.


Papricasul de vitel se serveste cu galuste de faina.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii