Pentru papricas simplu de pui se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se prajeste separat in untura ceapa rasa.
Pentru papricas simplu de pui se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se prajeste separat in untura ceapa rasa, se adauga faina si o lingurita de paprica sau boia de ardei. Se stinge cu o ceasca de apa. Se face un sos potrivit de gros, in care se asaza bucatile rumenite de pui. Se da la cuptor o jumatate de ora.
Papricasul simplu de pui se serveste cu galuste de faina.
A fost o prajitura dulce-acrisoara din cauza caiselor, care nu au fost atat de coapte, dar a fost tare buna. Am folosit...
Prajitura cu caise si branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa