Papricas simplu de pui

Pentru papricas simplu de pui se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se prajeste separat in untura ceapa rasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui mijlocii
  • 2 cepe
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita paprica.

Mod de preparare

Pentru papricas simplu de pui se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se prajeste separat in untura ceapa rasa, se adauga faina si o lingurita de paprica sau boia de ardei. Se stinge cu o ceasca de apa. Se face un sos potrivit de gros, in care se asaza bucatile rumenite de pui. Se da la cuptor o jumatate de ora.


Papricasul simplu de pui se serveste cu galuste de faina.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca