Parjoale din carne de pui

Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui - 700 g
  • paine alba - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • lapte - 150 ml
  • oua - 2 bucati
  • faina - 50 g
  • pesmet - 150 g
  • usturoi - 20 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina si pesmetul se cern. Usturoiul se curata si se spala. Ceapa se inabusa in 25 ml ulei si 50 ml apa, se lasa sa se inabuse, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pasare, painea alba si usturoiul. Se adauga sare si piper dupa gust, ou, patrunjel verde si se amesteca pentru omogenizare. Din compozitie se modeleaza parjoale, care se trec prin ou batut si pesmet. Se rumenesc in ulei pe ambele parti.

Parjoalele din carne de pui se servesc calde.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii