Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte.
Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina si pesmetul se cern. Usturoiul se curata si se spala. Ceapa se inabusa in 25 ml ulei si 50 ml apa, se lasa sa se inabuse, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pasare, painea alba si usturoiul. Se adauga sare si piper dupa gust, ou, patrunjel verde si se amesteca pentru omogenizare. Din compozitie se modeleaza parjoale, care se trec prin ou batut si pesmet. Se rumenesc in ulei pe ambele parti.
Parjoalele din carne de pui se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii