Parjoale din carne de pui

Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui - 700 g
  • paine alba - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • lapte - 150 ml
  • oua - 2 bucati
  • faina - 50 g
  • pesmet - 150 g
  • usturoi - 20 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina si pesmetul se cern. Usturoiul se curata si se spala. Ceapa se inabusa in 25 ml ulei si 50 ml apa, se lasa sa se inabuse, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pasare, painea alba si usturoiul. Se adauga sare si piper dupa gust, ou, patrunjel verde si se amesteca pentru omogenizare. Din compozitie se modeleaza parjoale, care se trec prin ou batut si pesmet. Se rumenesc in ulei pe ambele parti.

Parjoalele din carne de pui se servesc calde.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii