Se inabusa in unt ciupercile taiate foarte marunt. Se adauga verdeata, oul, sarea, piperul, piinea inmuiata in lapte, ficatul gainii si sunca taiata m
Se inabusa in unt ciupercile taiate foarte marunt. Se adauga verdeata, oul, sarea, piperul, piinea inmuiata in lapte, ficatul gainii si sunca taiata marunt. Se curata si se goleste cu atentie gaina sa nu se rupa pielea. Se amesteca bine toata compozitia si se umple pasarea. Se unge cu restul de unt, se da la cuptor si se stropeste din cind in cind cu sosul din tava.
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura