Perisoare cu marar

Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte). Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g carne tocata
  • 2-3 cepe
  • 2-3 legaturi marar
  • 2 oua
  • o lingura bulion
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte).

Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ouale, putina faina, sare dupa gust. Se fac perisoare mai mari.

Se pun peste marar si se fierb.

Lingura ramasa de faina se desface in putin sos in care au fiert perisoarele si se toarna inapoi in cratita (pentru a ingrosa sosul).

Se da cratita la cuptor pentru 15-20 min, cat sa mai scada sosul si sa se rumeneasca deasupra.


Se servesc cu smantana

Pofta buna!

Reteta Perisoare cu marar a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro

Alte retete cu perisoare gasiti aici:

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,

Perisoare cu verdeata,

Perisoare cu sos de smintina si ceapa

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de spanac cu ochiuri

Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...

Tocanita de spanac cu ochiuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa