Perisoare cu marar

Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte). Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g carne tocata
  • 2-3 cepe
  • 2-3 legaturi marar
  • 2 oua
  • o lingura bulion
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte).

Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ouale, putina faina, sare dupa gust. Se fac perisoare mai mari.

Se pun peste marar si se fierb.

Lingura ramasa de faina se desface in putin sos in care au fiert perisoarele si se toarna inapoi in cratita (pentru a ingrosa sosul).

Se da cratita la cuptor pentru 15-20 min, cat sa mai scada sosul si sa se rumeneasca deasupra.


Se servesc cu smantana

Pofta buna!

Reteta Perisoare cu marar a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro

Alte retete cu perisoare gasiti aici:

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,

Perisoare cu verdeata,

Perisoare cu sos de smintina si ceapa

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...