Perisoare de miel cu sos de lamaie

Se fierbe orezul. Intr-un castron pui carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si orezul racit.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne de miel tocata
  • 50 g orez
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • 1 albus de ou
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 cubulet concentrat de legume
  • 25g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul.

Intr-un castron pui carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si orezul racit.

Incorporezi albusul si adaugi sare si piper dupa gust. Amesteci bine si formezi perisoare potrivit de

mari.

Intr-o cratita cu peretii largi diluezi cubuletul de concentrat de supa cu 500 ml apa calda.

Adaugi unt si introduci perisoarele.

Le lasi sa fiarba la foc mic, timp de 20 de minute.

Separat, bati cele 2 albusuri cu zeama de lamaie si diluezi cu zeama in care au fiert perisoarele.
Incalzesti compozitia pana incepe sa fiarba, apoi o torni peste perisoare si le servesti imediat.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pulpa de miel

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii