Se fierbe orezul. Intr-un castron pui carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si orezul racit.
Se fierbe orezul.
Intr-un castron pui carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si orezul racit.
Incorporezi albusul si adaugi sare si piper dupa gust. Amesteci bine si formezi perisoare potrivit de
mari.
Intr-o cratita cu peretii largi diluezi cubuletul de concentrat de supa cu 500 ml apa calda.
Adaugi unt si introduci perisoarele.
Le lasi sa fiarba la foc mic, timp de 20 de minute.
Separat, bati cele 2 albusuri cu zeama de lamaie si diluezi cu zeama in care au fiert perisoarele.
Incalzesti compozitia pana incepe sa fiarba, apoi o torni peste perisoare si le servesti imediat.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pulpa de miel
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii