Perisoare din piept de pui cu sos de rosii

1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se inci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui (400 gr)
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de lapte
  • 2 lingura de patrunjel tocat
  • 1 lingura de marar tocat
  • 2 oua
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 400 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 2 foi de dafin
  • o lingurita de sare

Mod de preparare

1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul.

2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata marunt si se caleste pana devine sticloasa.

3. Se toarna sucul de rosii si apa, sare, piper si zaharul peste ceapa.

4. In timpul asta se formeaza mici perisoare din carnea tocata care se pun in sucul care incepe sa fiarba.

5. Se adauga foile de dafin, se acopera si se lasa sa fiarba incet 30-40 de minute

6. La sfarsit se poate adauga usturoi pisat marunt (pentru cine agreeaza).
Se poate servi cu iaurt sau smantana.

Pofta buna!

Reteta Perisoare din piept de pui cu sos de rosii a fost propusa de Bunny pe forum culinar.ro

Alte retete cu perisoare gasiti aici:

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,

Perisoare cu verdeata,

Perisoare cu sos de smintina si ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca