Pentru perisoare simple cu smantana din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa.
Pentru perisoare simple cu smantana din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins cu lapte fierbinte. Se adauga 1/2 din cantitatea de smantana cite putin si amestecand mereu. Se presara putina boia pentru culoare si se lasa sa scada putin. Se toarna sosul peste perisoare si se pune cratita sa fiarba descoperit. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se adauga si restul de smantana si se presara verdeata tocata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa