Pentru picioarele de vitel cu sos se e curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece si se tin la foc pina incepe sa se formeze spuma.
Pentru picioarele de vitel cu sos se e curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece si se tin la foc pina incepe sa se formeze spuma. Se dau la o parte si se spala imediat cu apa rece. Se pun la fiert intr-o cratita cu 2 l de apa cu sare, o lingura de otet sau de zeama de lamaie, o frunza de dafin, si o radacina de patrunjel. Se pun picioarele la fiert si se tin doua ore sa fiarba continuu, dar in clocote mici. Cand sunt bine fierte se scot oasele.
Intre timp se pregateste un sos de faina, batut cu galbenus de ou si putina zeama de lamaie, se pune intr-o cratita impreuna cu picioarele de vitel si cateva ciuperci taiate felii si inabusite in unt. Se tine mincarea fierbinte pe masina, fara sa dea in clocote.
Picioarele de vitel cu sos se servesc foarte fierbinti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa