Pentru picioarele de vitel rasol se curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece si se tin la foc pina incepe sa se formeze spuma.
Pentru picioarele de vitel rasol se curata bine picioarele si se spala in mai multe ape. Se pun intr-o cratita cu apa rece si se tin la foc pina incepe sa se formeze spuma. Se dau la o parte si se spala imediat cu apa rece. Se pun la fiert intr-o cratita cu 2 l de apa cu sare, o lingura de otet sau de zeama de lamaie, o frunza de dafin, si o radacina de patrunjel. Se pun picioarele la fiert si se tin doua ore sa fiarba continuu, dar in clocote mici.
Pentru ca picioarele sa ramina albe la fiert, se obisnuieste ca in apa in care se fierb, sa se puna o lingura de grasime si o lingura de faina, care se moaie cu putina apa rece, amestecand bine pentru a nu se forma cocolosi. Dupa ce picioarele au fiert si zeama s-a racit, se strange grasimea si se intrebuinteaza la alte mincari.
Picioarele de vitel rasol se servesc foarte fierbmti, cu mujdei de usturoi sau cu sos de mustar, sos de rosii etc.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa