Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti. Se prepara tocana: se fierbe mazarea ve
Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti.
Se prepara tocana: se fierbe mazarea verde pana se inmoaie, se strecoara apa si se pune deoparte. Sunca se taie fasii inguste, si se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se adauga mazarea si se mai lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga smantana si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.
Alte retete recomandate
O reteta de iepure la cuptor, usor de preparat chiar pentru incepatori. Delicios iepurele acesta in stil italienesc....
Coniglio al forno -iepure la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura