Piept de curcan cu mazare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti. Se prepara tocana: se fierbe mazarea ve

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc file de piept de curcan (a cate 100-120 g)
  • 200 g sunca de curcan
  • 200 g mazare verde
  • 200 ml smantana
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti.

Se prepara tocana: se fierbe mazarea verde pana se inmoaie, se strecoara apa si se pune deoparte. Sunca se taie fasii inguste, si se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se adauga mazarea si se mai lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga smantana si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.
Alte retete recomandate

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert inghetata cu banane si caramel

Am preparat o inghetata rapida, inspirandu-ma dupa reteta lui Merisor. Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici.

Desert inghetata cu banane si caramel
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii