Piept de curcan cu mazare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti. Se prepara tocana: se fierbe mazarea ve

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc file de piept de curcan (a cate 100-120 g)
  • 200 g sunca de curcan
  • 200 g mazare verde
  • 200 ml smantana
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti.

Se prepara tocana: se fierbe mazarea verde pana se inmoaie, se strecoara apa si se pune deoparte. Sunca se taie fasii inguste, si se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se adauga mazarea si se mai lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga smantana si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.
Alte retete recomandate

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Coniglio al forno -iepure la cuptor

 O reteta de iepure la cuptor, usor de preparat chiar pentru incepatori. Delicios iepurele acesta in stil italienesc....

Coniglio al forno -iepure la cuptor
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise