Piept de curcan cu mozzarella

Pieptul de curcan se taie felii subtiri. Feliile de carne se presara cu sare si piper. Se prajesc si pe o parte si pe alta in putin unt, pana capata o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 
50o grame piept de curcan
  • 400 grame rosii
  • 300 grame branza mozzarella
  • o legatura de patrunjel verde
  • unt
  • 4 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie felii subtiri. Feliile de carne se presara cu sare si piper. Se prajesc si pe o parte si pe alta in putin unt, pana capata o culoare rosiatica. Taiem felii rosiile si mozzarella. Intr-un vas Jena uns cu unt, asezam feliile de carne, peste care punem rosiile si mozzarella. Adaugam sare si piper, presaram patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras. Deasupra presaram bucarele de unt si coacem in cuptorul incalzit la 230 grade, timp de 15-20 minute.
Alte retete

Pui la cuptor

Pui cu ciuperci

Supa de pui

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Crema de branza cu hering afumat si rosii deshidratate

Am luat de la mama niște brânză proaspătă de vaci și m-am gândit să prepar această Cremă de brânză...

Crema de branza cu hering afumat si rosii deshidratate
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise