Piept de curcan cu mozzarella

Pieptul de curcan se taie felii subtiri. Feliile de carne se presara cu sare si piper. Se prajesc si pe o parte si pe alta in putin unt, pana capata o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 
50o grame piept de curcan
  • 400 grame rosii
  • 300 grame branza mozzarella
  • o legatura de patrunjel verde
  • unt
  • 4 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie felii subtiri. Feliile de carne se presara cu sare si piper. Se prajesc si pe o parte si pe alta in putin unt, pana capata o culoare rosiatica. Taiem felii rosiile si mozzarella. Intr-un vas Jena uns cu unt, asezam feliile de carne, peste care punem rosiile si mozzarella. Adaugam sare si piper, presaram patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras. Deasupra presaram bucarele de unt si coacem in cuptorul incalzit la 230 grade, timp de 15-20 minute.
Alte retete

Pui la cuptor

Pui cu ciuperci

Supa de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...