Piept de curcan cu usturoi

Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in frigider pentru o noapte. A do

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept de curcan dezosat
  • 200-300 ml lapte
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 buchet de patrunjel
  • faina
  • ulei
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in frigider pentru o noapte. A doua zi, se scoate carnea din lapte, se scurge bine cu ajutorul unui prosop de bucatarie se sterg bucatile de carne. Bucatile de carne se trec prin faina si se prajesc in ulei fierbinte pana se inrosesc. In final se pune carnea intr-un vas jena, se adauga laptele folosit la marinat, se presara cu patrunjel tocat fin si se acopera cu o folie de aluminiu. Se pune la prajit in cuptor preincalzit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)

Am revenit  la topul 50, cu  cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 .  Usor...

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca