Piept de curcan cu zarzavat in aspic

Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de curcan fiert
  • morcov
  • telina
  • patrunjel
  • brocolli
  • gogosari
  • jumatati de ou
  • masline
  • doi catei de usturoi
  • gelatina.

Mod de preparare

Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat. Pentru aceasta toate se fierb in apa cu putina sare si delicat. Se adauga fasii de gogosar murat, oua de prepelita si masline. Se captuseste o tava de chec cu folie de staniol, apoi se aseaza carnea de curcan, fasiile de morcov si patrunjel, gogosari, jumatati de ou, brocolli, telina, masline, doi catei de usturoi taiati feliute, dupa care turnam zeama in care a fiert zarzavatul, amestecata cu gelatina. Acoperim cu folie si dam la rece timp de trei pana la patru ore.


Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic se poate servi ca gustare la mese festive.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute in aluat de bere

Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)

Chiftelute in aluat de bere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca