(pentru 4 persoane) Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza. Se taie ciupercile in cubul
(pentru 4 persoane)
Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Se taie ciupercile in cubulete si se presara peste ele sare si piper. Gogosarii si mozzarela se taie in felii.
Se amesteca mustarul cu ketchup-ul si se unge carnea cu acest amestec. Se aseaza apoi peste feliile de curcan cate o felie de mozzarela, ciuperci, patrunjel verde tocat, 2 felii de gogosari si se acopera totul cu a doua felie de mozzarella. Se impacheteaza felia de curcan in forma de plic, se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in ulei la foc mediu.
Se taie pieptul umplut pe diagonala si se serveste cu diferite garnituri, dupa dorinta fiecaruia, se orneaza cu patrunjel verde si se acompaniaza de un vin alb sec.
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj