Piept de gaina pane

Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in g

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de gaina
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • 2 linguri grasime

Mod de preparare

Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in grasime incinsa. Se pot prepara pane si pulpele de gaina daca este tinara.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea