Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si
Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si prin pesmet. Se pun dupa aceea la prajit in ulei mai mult, cat sa nu se usuce. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe o farfurie.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
O reteta de iepure la cuptor, usor de preparat chiar pentru incepatori. Delicios iepurele acesta in stil italienesc....
Coniglio al forno -iepure la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura