Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si
Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si prin pesmet. Se pun dupa aceea la prajit in ulei mai mult, cat sa nu se usuce. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe o farfurie.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Nicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu praf de ciocolata si bilute de branza de vaciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa