Piept de gaina pane

Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de gaina
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de la gaina se taie felii subtiri, se bat apoi putin cu batatorul, se sareaza si se pipereaza. Se dau dupa aceea prin faina, prin ou batut si prin pesmet. Se pun dupa aceea la prajit in ulei mai mult, cat sa nu se usuce. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe o farfurie.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Chiftele

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Coniglio al forno -iepure la cuptor

 O reteta de iepure la cuptor, usor de preparat chiar pentru incepatori. Delicios iepurele acesta in stil italienesc....

Coniglio al forno -iepure la cuptor
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise