Piept de pui cu branza de oaie si slanina

Condimentam pieptul de pui si il ungem cu branza de oaie. Il rulam impreuna cu feliile de slanina si il prajim in ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 bucati piept de pui
  • 20 dkg branza de oaie
  • Piper
  • Sare
  • Delicat
  • Busuioc
  • 1 pachet slanina taiata felii
  • Ulei

Mod de preparare

Condimentam pieptul de pui si il ungem cu branza de oaie. Il rulam impreuna cu feliile de slanina si il prajim in ulei.
Alte retete recomandate

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

Ardei umpluti

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Aluat de foietaj

Aceasta este varianta mea de foietaj pe care il fac de peste 20 de ani si imi reuseste de fiecare data. Reteta o am de la o...

Aluat de foietaj
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise