Piept de pui cu cascaval

Carnea se spala. Se amesteca condimentele in ulei si se freaca feliile de carne. Daca exista posibilitatea se lasa putin in frigider. Intr-o tig

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 felii de file de piept de pui
  • 2 lingurite ulei
  • busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • boia de ardei rosu
  • piper
  • poate un pic de usturoi
  • pulbere chilli
  • cascaval

Mod de preparare

Carnea se spala. Se amesteca condimentele in ulei si se freaca feliile de carne. Daca exista posibilitatea se lasa putin in frigider. Intr-o tigaie, carnea se prajeste pe ambele parti. Dupa ce s-a prajit, se aseaza intr-o tava si se razuieste cascaval pe deasupra. Se lasa in cuptorul incins la 200 grade C pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
Alte retete carne recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada cu crema de vanilie

Când ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...

Rulada cu crema de vanilie
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa