Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam. Razuim deasupra cascaval si p
Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam. Razuim deasupra cascaval si punem feliile de carne, decoram cu rondele de carnat cat cuprinde fiecare felie de carne. Prajim la cuptor, pana cand cascavalul devine auriu si carantul se prajeste deasupra. Servim cu piure de cartofi.
Alte retete culinare
recomandate
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti