1. Se prepara chutney-ul de tomate. 2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte. 3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la
1. Se prepara chutney-ul de tomate.
2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte.
3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la fel ca telina si ardeiul iute.
4. Se asaza intr-o oala, cu stafidele, otetul, zaharul si 1 lingura sare.
5. Mirodeniile se asaza in plonjonul pentru ceai si se adauga la legume; se lasa sa fiarba la foc moale cca 60 minute.
6. Se indeparteaza plonjonul cu mirodenii si chutney-ul se toarna in borcane, care se inchid ermetic.
7. Se incinge cuptorul la 180 °C.
8. Se amesteca uleiul cu miere, curry, sare si piper si se ung bucatile de pui.
9. Se asaza intr-o forma si se coc la cuptor 20 min.
10. Fasolea verde se curata si se fierbe in apa cu sare cca 6 min.
11. Se scurge si se caleste in unt incins, cu coaja de lamaie.
12. Puiul se serveste cu fasole verde si chutney
Pofta buna!
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura