Piept de pui cu frunze de salata

Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste prin faina si se rumenes

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Frunzele de la o salata
  • 500 g rosii mici
  • 500 g file de pui
  • o lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • un catel de usturoi
  • 3 linguri otet aromat
  • 5 linguri ulei de masline
  • un praf de zahar
  • 50 g cascaval

Mod de preparare

Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste prin faina si se rumeneste in ulei. Se scoate din tigaie, se sareaza, pipereaza si se pastreaza la cald. Se curata si se toaca usturoiul. Se amesteca in zeama de la prajit, racita, 2 linguri apa fierbinte, otet, ulei, zahar, usturoi si boabe de piper. Se pun fisiile de carne pe platou iar deasupra se toarna dressing-ul si se rade parmezan.
Se serveste imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...