Se impaneaza pieptul de pui cu usturoi feliat. Se pune carnea intr-un vas, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si pipet. Se pune vasul in cupt
Se impaneaza pieptul de pui cu usturoi feliat. Se pune carnea intr-un vas, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si pipet. Se pune vasul in cuptor, la foc potrivit, cu 2 linguri de apa. Se stropeste mereu carnea cu zeama lasa in vas. Separat, se curata gutuile se cotoare si partea lemnoasa. Se taie apoi in sferturi si se calesc, presarate cu zahar in unt. Dupa ce s-au inmuiat pe jumatate, se pun in vasul cu carnea, se presara cu scortisoara si se mai lasa in cuptor, pana incep sa se rumeneasca.
Se serveste cald. Alte retete culinare:
Tocanita de pui Ardei umpluti Chiftele
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa