Piept de pui cu mustar si salvie este o reteta sanatoasa pe care o puteti prepara rapid. Pentru reteta de piept de pui cu mustar si salvie aveti nevoie de 1 piept de pui dezosat.
Piept de pui cu mustar si salvie este o reteta sanatoasa pe care o puteti prepara rapid.
Mai intai trebuie sa pregatiti marinata pentru carne. Puneti intr-un bol zeama de la o lamaie, ulei si sare. Pieptul de pui taiat felii il puneti in acest sos si dati la rece pentru circa 40 de minute.
Dupa acest interval, incingeti o tigaie antiaderenta, puneti unt si doua linguri de ulei de masline si cand acestea s-au incins puneti carnea. Cand pieptul de pui e facut pe jumatate il scoateti, il ungeti bine cu mustar si il dati prin pesmet, dupa care puneti inapoi la prajit, pana capata o culoare aurie.
Le scoateti cand sunt gata si presarati deasupra rozmarin si salvie tocate marunt.
Pieptul de pui cu mustar si salvie poate fi servit alaturi de o salata caprese si un pahar de vin...un deliciu!
Sursa acestei retete este blogul culinar Anita's Kitchen Flavors.
Alte retete cu piept de pui recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa