Piept de pui cu porumb si mazare

Untura se incalzeste in tigaie, se caleste ceapa taiata marunt, se adauga slanina taiata fasii subtiri si se prajesc 5 minute impreuna. Apoi se adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceapa
  • 150 g slanina cu carne (kaiser)
  • 500 g piept de pui
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 1 conserva mazare
  • Sare
  • Piper
  • Putina untura

Mod de preparare

Untura se incalzeste in tigaie, se caleste ceapa taiata marunt, se adauga slanina taiata fasii subtiri si se prajesc 5 minute impreuna. Apoi se adauga carnea taiata fasii, se condimenteaza si se caleste.

Inainte de a fi gata, se pun cu lingura boabele de porumb si mazarea, se mai da un clocot sa se inmoaie toata materia prima si se serveste cu garnitura de cartofi.
Alte retete mancaruri recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...