Untura se incalzeste in tigaie, se caleste ceapa taiata marunt, se adauga slanina taiata fasii subtiri si se prajesc 5 minute impreuna. Apoi se adauga
Untura se incalzeste in tigaie, se caleste ceapa taiata marunt, se adauga slanina taiata fasii subtiri si se prajesc 5 minute impreuna. Apoi se adauga carnea taiata fasii, se condimenteaza si se caleste.
Inainte de a fi gata, se pun cu lingura boabele de porumb si mazarea, se mai da un clocot sa se inmoaie toata materia prima si se serveste cu garnitura de cartofi.
Alte retete mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Andra Mihail ne surprinde din nou cu o rețetă simplă și delicioasă de vinete pane crocante. Perfecte ca gustare sau...
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa