Piept de pui cu prune

Se taie pieptul de pui fileuri subtiri, se frige in ulei cu usturoi, se adauga merele taiate cubulete si prunele inmuiate in vin rosu, se condimenteaz

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 dg piept de pui file
  • 50 dg mere Ionatan
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
  • ½ dl vin rosu
  • 20 dg prune uscate(fara seminte)
  • sare
  • piper alb
  • scortisoara

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fileuri subtiri, se frige in ulei cu usturoi, se adauga merele taiate cubulete si prunele inmuiate in vin rosu, se condimenteaza si se prajesc impreuna.
Se serveste cu crochete de cartofi.

Alte retete simple recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...