Piept de pui cu prune

Se taie pieptul de pui fileuri subtiri, se frige in ulei cu usturoi, se adauga merele taiate cubulete si prunele inmuiate in vin rosu, se condimenteaz

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 dg piept de pui file
  • 50 dg mere Ionatan
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
  • ½ dl vin rosu
  • 20 dg prune uscate(fara seminte)
  • sare
  • piper alb
  • scortisoara

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fileuri subtiri, se frige in ulei cu usturoi, se adauga merele taiate cubulete si prunele inmuiate in vin rosu, se condimenteaza si se prajesc impreuna.
Se serveste cu crochete de cartofi.

Alte retete simple recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii