Piept de pui cu smantana

Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile fe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc file de piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura faina
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile feliate, sarea, piperul, praful de boia si turnam apa cat sa acopere ingredientele, acoperim cu un capac si fierbem mai departe. Intre timp amestecam 1 lingura de faina cu smantana si ingrosam carnea cu sosul obtinut. Decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt si servim cu paste fierte.
Alte retete culinare recomandate

Tocanita vinete

Tocanita din carne

Supa de rosii

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de pui cu legume

Aveam 3 copanele in frigider si m-am gandit sa fac o ciorbita de pui cu legume. A iesit o bunatate.  #gatescpentruocarte  

Ciorba de pui cu legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii