Piept de pui cu sos de gutui

Se curata gutuii de coaja si se taie felii subtiri.Se lasa la fiert 2 minute. Se pun feliile intr-o tigaie, se adauga 2 linguri de miere, sare. Se pu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mar
  • 1 mar gutui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura faina
  • 1 piept de pui
  • sare
  • condiment pentru pui
  • apa

Mod de preparare

Se curata gutuii de coaja si se taie felii subtiri.Se lasa la fiert 2 minute. Se pun feliile intr-o tigaie, se adauga 2 linguri de miere, sare. Se pune apoi ingrosala din faina si zeama de pe gutui si se lasa la fiert adaugand din cand in cand zeama de pe mere pana prinde consistenta cremoasa. Pieptul de pui se taie felii se condimenteaza si se prajeste pe grill.


Se pune sos peste pieptul de pui si se serveste cald.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...