Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devi
Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devine sticlos. Apoi se stinge cu vin, se adauga smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se mai fierbe la foc mic circa 5 minute.Se dizolva cubul de supa in 300ml apa si se adauga in tigaie unde se dizolva mierea si otetul de mere si se lasa sa scada cam 1/3. Se adauga apoi 50g unt, se amesteca bine si se da jos de pe foc. In restul de unt se prajeste carnea 6-8 minute.
Se serveste pe platou sau farfurie. Se pune carnea peste praz si se toarna sosul din tigaie deasupra. Poate fi insotit de orice garnitura.
Aceasta este varianta mea de foietaj pe care il fac de peste 20 de ani si imi reuseste de fiecare data. Reteta o am de la o...
Aluat de foietajPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura