Piept de pui cu sos de rosii

Intr-o cratita se pune putin ulei impreuna cu sucul de rosii, la fiert, la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga usturoiul curatat si pis

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata mare de piept de pui dezosat si fara piele
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 gr cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune putin ulei impreuna cu sucul de rosii, la fiert, la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga usturoiul curatat si pisat, busuioc, oregano, se omogenizeaza si se mai lasa la fiert cateva minute. Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie felii de dimensiuni potrivite si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. intr-o tava se pune putin ulei si putina apa si se aseaza bucatile de pui. Deasupra se toarna compozitia de rosii si se da la cuptor, la foc potrivit, pana ce carnea se inmoaie. Se da casul pe razatoarea mare si cand carnea este moale, se presara cas pe fiecare bucata si se mai da la cuptor pana se rumeneste casul.


Se serveste cald cu garniturs de cartofi natur.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pogacele cu branza si seminte

Perfecte de rontait 

Pogacele cu branza si seminte
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii