Într-o tigaie se pune untura la incalzit, se pune ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine sticloasa de la calit se pune kaiz
Într-o tigaie se pune untura la incalzit, se pune ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine sticloasa de la calit se pune kaizer-ul taiat felii subtiri si se prajesc impreuna 5 minute, apoi se adauga pieptul de pui taiat felii subtiri, se pun condimentele si se lasa sa se caleasca impreuna, pana se inmoaie carnea. Cand e gata, se ia de pe foc si cu o lingura se pune alternativ porumbul si mazarea.
Alte retete mincare recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Rulada de pui
Mi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa