Indepartam pielea si dezosam pieptul de pui, batem putin feliile. Pe jumatatile feliilor de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, indoi
Indepartam pielea si dezosam pieptul de pui, batem putin feliile. Pe jumatatile feliilor de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, indoim cealalta jumatate de piept peste si condimentam. Le punem intr-o tava unsa cu unt si prajim la cuptorul pre-incalzit. Servim cu cartofi cu maioneza.
Alte retete recomandate:
Ciorba radauteana
Dovlecei umpluti
Salata de vinete cu maioneza
Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimenteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj