Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare.
Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui. Cand e gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie felii si se aseaza peste rosii. Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.
Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti peste care presaram busuioc.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti