Pieptul de pui pane a la Ciobeni este o mancare de carne foarte delicioasa ce se poate servi cu ganitura noastra preferata.
Pieptul de pui pane a la Ciobeni este o mancare de carne foarte delicioasa ce se poate servi cu ganitura noastra preferata. Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.
Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins.
Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.
Cam asta e ...şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.
Piept de pui pane a la Ciobeni se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj