Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In g
Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In grasimea ramasa presaram zahar, prajim putin, apoi adaugam toate ingredientele – in afara de smantana si frisca. Fierbem putin, apoi adaugam smantana si frisca, apoi carnea si fierbem pana se inmoaie.
Se serveste cu spaghete fierte.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ce ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa