Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In g
Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In grasimea ramasa presaram zahar, prajim putin, apoi adaugam toate ingredientele – in afara de smantana si frisca. Fierbem putin, apoi adaugam smantana si frisca, apoi carnea si fierbem pana se inmoaie.
Se serveste cu spaghete fierte.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Pai? Sa aducem ceva bun si pentru Silvia! :))) La multi ani fata draga!
Felii de caramel cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa