Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In g
Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In grasimea ramasa presaram zahar, prajim putin, apoi adaugam toate ingredientele – in afara de smantana si frisca. Fierbem putin, apoi adaugam smantana si frisca, apoi carnea si fierbem pana se inmoaie.
Se serveste cu spaghete fierte.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii