Piept de pui Savoyarde

Cascavalul si sunca se taie felii. Pieptul de pui se frige pe gratar, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare portie se pune o felie de sunca, deasupra

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui 1.400 kg
  • sunca 0.300 kg
  • cascaval 0.300 kg
  • piper 0.002 kg
  • sare 0.015 kg

Mod de preparare

Cascavalul si sunca se taie felii. Pieptul de pui se frige pe gratar, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare portie se pune o felie de sunca, deasupra o felie de cascaval si se gratineaza.
Se serveste cu diferite garnituri.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana

Un pranz rapid si delicios :)

Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni