Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul
Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul de pui, se taie in jumate, apoi se taie cate un buzunar in fiecare bucata de carne. Se pune compozitia de branza si se inchide cu scobitori. Se pun bucatile de carne la prajit, intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se adauga in tigaie, la calit, morcovul taiat rondele, ciupercile feliute si se stinge totul cu vin.
Mancarea se sereveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Mancare de mazare Pulpe de pui la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii