Piept de pui umplut

Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 100 gr crema de branza
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr morcovi
  • 1 ou
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul de pui, se taie in jumate, apoi se taie cate un buzunar in fiecare bucata de carne. Se pune compozitia de branza si se inchide cu scobitori. Se pun bucatile de carne la prajit, intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se adauga in tigaie, la calit, morcovul taiat rondele, ciupercile feliute si se stinge totul cu vin.


Mancarea se sereveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Mancare de mazare Pulpe de pui la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii