Piept de pui umplut

Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 100 gr crema de branza
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr morcovi
  • 1 ou
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se condimenteaza. Se spala pieptul de pui, se taie in jumate, apoi se taie cate un buzunar in fiecare bucata de carne. Se pune compozitia de branza si se inchide cu scobitori. Se pun bucatile de carne la prajit, intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se adauga in tigaie, la calit, morcovul taiat rondele, ciupercile feliute si se stinge totul cu vin.


Mancarea se sereveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Mancare de mazare Pulpe de pui la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de ciocolata si rom

Este un tort senzational de bun! De ce? Pentru ca e cu ciocolata .... :P iar iubitorii de ciocolata stiu despre ce vorbesc.

Desert tort cu crema de ciocolata si rom
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa