Piept de pui umplut cu ricotta si spanac

O reteta gustoasa si usor de preparat

Portii
3
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. piept de pui dezosat
  • 250 g ricotta
  • 100 g baby spanac
  • 3 linguri pesmet
  • ulei de masline
  • 3-4 catei usturoi
  • Pentru garnitura:
  • cartofi
  • unt
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Incingem o lingurita ulei de masline si calim usturoiul tocat marunt impreuna cu spanacul, pana se inmoaie spanacul.

Daca spanacul lasa apa, il strecuram bine.

Dupa ce s-a racorit spanacul, il amestecam cu ricotta si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Pieptul de pui il taiem precum un buzunar, il condimentam cu sare, piper, boia si il umplem cu compozitia de mai sus.

Repetam operatiunea si cu celelalte doua bucati.

Presaram peste pieptul de pui, pesmet si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptor pentru cca. 30 de minute, pana se rumeneste frumos.

Langa tava cu pieptul de pui, asezam cartofii "imbracati" in folie de aluminiu, fiecare separat.

Cand sunt copti cartofii, ii taiem pe din doua, presaram sare si unt.

Pofta buna !

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Milkshake cu unt de arahide și banane

   Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...

Milkshake cu unt de arahide și banane
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii