Piept de pui umplut, imbracat in bacon

Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa. Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui (a cate 175g fiecare)
  • 115g cream cheese
  • 1 lingura codite de ceapa tocate fin
  • 8 fasii de bacon neafumat
  • 1 lingura ulei de masline
  • piper

Mod de preparare

Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit.

Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa.

Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de branza si codite de ceapa, dupa care se infasoara in fasiile de bacon, care se prind cu scobitori pentru a nu se desface.

Se aseaza intr-un vas si se stropesc cu ulei.

Se presara piperul si desi reteta nu spune nimic de sare (probabil din cauza baconului) eu am presarat asa putin, printre fasiile de bacon, sa ma asigur ca puiul va fi sarat. Se baga la cuptor la 200 grade C pentru aproximativ 25-30 min.


Am servit cu trandafiri din cartof si cu smantana amestecata cu codite de ceapa si o lingura de maioneza amestecate.

Reteta Piept de pui umplut, imbracat in bacon a fost propusa de pitufina pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui la cuptor,

Rulada din piept de pui,

Salad cu piept de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert fursecuri papuci

M-am inspirat de pe blogul lui edithskitcen reteta romaneasca

Desert fursecuri papuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca