Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa. Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de
Bucatile de pui se cresteaza cu un cutit ascutit.
Crema de branza o amestecam cu coditzele de ceapa.
Pieptul de pui se umple pe rand cu amestecul de branza si codite de ceapa, dupa care se infasoara in fasiile de bacon, care se prind cu scobitori pentru a nu se desface.
Se aseaza intr-un vas si se stropesc cu ulei.
Se presara piperul si desi reteta nu spune nimic de sare (probabil din cauza baconului) eu am presarat asa putin, printre fasiile de bacon, sa ma asigur ca puiul va fi sarat. Se baga la cuptor la 200 grade C pentru aproximativ 25-30 min.
Am servit cu trandafiri din cartof si cu smantana amestecata cu codite de ceapa si o lingura de maioneza amestecate.
Reteta Piept de pui umplut, imbracat in bacon a fost propusa de pitufina pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui la cuptor,
Rulada din piept de pui,
Salad cu piept de pui
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa