Piept de rata cu mure

Piepturile se asaza intr-o tigaie (cu partea cu pielea in jos) si se prajesc 3-4 minute. Intre timp se presar cu sare, piper si coaja de portocala. S

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 piepturi de rata
  • 30 ml gem de mure
  • Zeama si coaja razuita de la o portocala
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Piepturile se asaza intr-o tigaie (cu partea cu pielea in jos) si se prajesc 3-4 minute. Intre timp se presar cu sare, piper si coaja de portocala. Se intorc, si se prajecs si pe partea cealalta 3-4 minute. Intre timp partea cu pielea se unge cu gem si se stropeste cu suc de portocale. Dupa ce carnea se intoarce inca o data, o mai ungem cu gem si se mai prajeste 1-2 minute. Carnea trebuie sa fie moale, iar miezul roz.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute in aluat de bere

Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)

Chiftelute in aluat de bere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca