Piept de rata cu mure

Piepturile se asaza intr-o tigaie (cu partea cu pielea in jos) si se prajesc 3-4 minute. Intre timp se presar cu sare, piper si coaja de portocala. S

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 piepturi de rata
  • 30 ml gem de mure
  • Zeama si coaja razuita de la o portocala
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Piepturile se asaza intr-o tigaie (cu partea cu pielea in jos) si se prajesc 3-4 minute. Intre timp se presar cu sare, piper si coaja de portocala. Se intorc, si se prajecs si pe partea cealalta 3-4 minute. Intre timp partea cu pielea se unge cu gem si se stropeste cu suc de portocale. Dupa ce carnea se intoarce inca o data, o mai ungem cu gem si se mai prajeste 1-2 minute. Carnea trebuie sa fie moale, iar miezul roz.
Alte retete recomandate

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Piure in trei culori

Piure in trei culori
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise