Piepturile se asaza intr-o tigaie (cu partea cu pielea in jos) si se prajesc 3-4 minute. Intre timp se presar cu sare, piper si coaja de portocala. S
Piepturile se asaza intr-o tigaie (cu partea cu pielea in jos) si se prajesc 3-4 minute. Intre timp se presar cu sare, piper si coaja de portocala. Se intorc, si se prajecs si pe partea cealalta 3-4 minute. Intre timp partea cu pielea se unge cu gem si se stropeste cu suc de portocale. Dupa ce carnea se intoarce inca o data, o mai ungem cu gem si se mai prajeste 1-2 minute. Carnea trebuie sa fie moale, iar miezul roz.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa