Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc intr-o lingura de ulei.
Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc intr-o lingura de ulei. Se curata ceapa si ciupercile se toaca si se calesc in unt. Se amesteca toate cu umplutura de cirnati si se presara patrunjel tocat. Carnea se condimenteaza, se adauga umplutura, se ruleaza, leaga si se pune la prajit in ulei citeva minute. Se da la cuptor apoi, 60 min. Morcovii se taie in cubulete egale, arpagicul se curata si se adauga linga rulou. Se toarna 300 ml apa si se mai tine la cuptor. Din cind in cind se stropeste ruloul cu sos. Cind este prajita se scoate rulada pe un platou si se indeparteaza ata.
Sosul se strecoara printr-o sita apoi se leaga cu putina faina si se lasa sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu sare si piper. Legumele coapte se pun linga rulou. Se presara cu patrunjel tocat si se poate servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa