Pentru piftelute se amesteca bine ingredientele. Se formeaza piftelute/sfere mici, de aprox. 3 cm diametru. Se prajesc in baie de ulei sau se pot coac
Pentru piftelute se amesteca bine ingredientele. Se formeaza piftelute/sfere mici, de aprox. 3 cm diametru. Se prajesc in baie de ulei sau se pot coace in tava, la cuptor.
Pentru marinat ceapa: in 1,5 l apa se adauga 3 lg otet, foile de dafin, boabele de piper, sare si cand da in clocot se adauga ceapa taiata pestisori. Se lasa 2 minute, apoi se ia de pe foc si se lasa pana se raceste (de obicei peste noapte). Cand e rece se strecoara ceapa si se indeparteaza boabele de piper, foile de dafin. Maioneza din 2 galbenusuri, se amesteca cu ceapa, sare, piper si 1 lg otet. Se adauga si piftelutele.
Reteta propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete culinare recomandate
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci la cuptor
Curcan umplut