Pentru piftelute se amesteca bine ingredientele. Se formeaza piftelute/sfere mici, de aprox. 3 cm diametru. Se prajesc in baie de ulei sau se pot coac
Pentru piftelute se amesteca bine ingredientele. Se formeaza piftelute/sfere mici, de aprox. 3 cm diametru. Se prajesc in baie de ulei sau se pot coace in tava, la cuptor.
Pentru marinat ceapa: in 1,5 l apa se adauga 3 lg otet, foile de dafin, boabele de piper, sare si cand da in clocot se adauga ceapa taiata pestisori. Se lasa 2 minute, apoi se ia de pe foc si se lasa pana se raceste (de obicei peste noapte). Cand e rece se strecoara ceapa si se indeparteaza boabele de piper, foile de dafin. Maioneza din 2 galbenusuri, se amesteca cu ceapa, sare, piper si 1 lg otet. Se adauga si piftelutele.
Reteta propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete culinare recomandate
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci la cuptor
Curcan umplut
Aceasta este o reteta ce mi-a intrat la suflet. Inlocuieste cu brio mezelurile din comert, iar sandwich-urile facute cu...
Pastrama de porc la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa