Carnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se adauga o ceapa si 2-3 catei de usturoi tocate marunt. Cand apa incepe sa fiarba se cu
Carnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se adauga o ceapa si 2-3 catei de usturoi tocate marunt. Cand apa incepe sa fiarba se curata de spuma si se la foc mic. Dupa o ora se adauga in apa si sarea. Cand carnea incepe sa se desfaca de pe oase iar zeama a scazut, se ia de pe foc, vasul, se scoate carnea, se desprinde de pe oase si se aranjeaza in farfurii. Zeama se strecoara, se lasa sa se limpezeasca si sa se raceasca, apoi se introduce mujdeiul. Se dizolva gelatina in putina supa si se toarna in oala, se amesteca, se strecoara si se lasa sa se limpezeasca, dupa care se toarna in farfuriile cu carne. Se pune totul s stea la rece cateva ore.
Se serveste rece.
Alte retete:
Chiftele
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Aceasta reteta, este una din acele retete ce poate fi pregatita fie pentru a fi luata la pachet, pentru cei dragi, pentru...
Clatite cu ricotta si tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj