Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala.
Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata si se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt. Inimile si pipotele se fierb in apa cu sare, se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, ceapa taiata sferturi si se fierb. Ficatul de pui se adauga mai tarziu. Orezul si ceapa taiata marunt se inabusa in ulei cu 75 ml supa de la pui strecurata; se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului si cubul MAGGI. Maruntaiele de pui se aseaza peste pilaf si se introduc la cuptor 10 minute.
Pilaful cu maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii