Pilaf de grauri

Graurii se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se pune orezul la fiert intr-un vas cu unt si doua pahare din zeama in care au fiert gra

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-15 grauri
  • 1 pahar orez
  • 2 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Graurii se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se pune orezul la fiert intr-un vas cu unt si doua pahare din zeama in care au fiert graurii. Se adauga apoi graurii si se mai lasa la fiert cateva minute, apoi se servesc fierbinti.


Alte retete culinare:

Gratar de porc cu vinete coapte Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...